събота, 12 април 2014 г.

Пълнени гъби

Пълнени гъби






Необходими продукти: 
7 големи печурки, 
3 резена бекон или колбас по желание
 масло, 
7 кубчета синьо сирене, 
кашкавал , 
черен пипер, 
бял пипер, 
копър и магданоз .

Начин на приготвяне:
Гъбите се обелват и се махат пънчетата. 
Слага се във всяка гъбка по малко масло и ситно нарязан бекон, след това от синьото сирене и се покриват с настърган кашкавал.


Подправят се и се  слагат зелените подправки и по капка олио.
Пекат се на функция "грил" за 15-20 мин. на 200 градуса.

Заповядайте в кулинарната ми група,която ще намерите ТУК, за   да творим заедно Кулинарни Вълшебства, а страницата на блога във Facebook можете на намерите ТУК
Благодаря Ви от сърце!














Няма коментари:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...