понеделник, 28 април 2014 г.

Гулаш

Гулаш




Необходими продукти:
500г. свинско месо, 
1 с.л. червен пипер, 
1 с.л. чубрица, 
1 ч.л. универсална подправка 10 зеленчука, 
4-5 с.л. доматено пюре, 
5-6 с.л. олио, сол, черен пипер,
 1 глава лук.



Начин на приготвяне: 

Месото се нарязва на хапки и се слага в купа. 
Прибавят се чубрицата, червения пипер, универсалната подправка,сол,черен пипер и олиото. 
Всичко това се разбърква и се слага в хладилника да се маринова поне 2 часа (аз оставям една нощ).
Като е готово месото в тенджерка се загрява мазнина и се задушава ситно нарязания лук.
Прибавя се месото с маринатата и се слага 4-5 с.л. доматено пюре. 
Слага се 500 мл. вода и се оставя да къкри 1 1/2 час на тих огън като се разбърква от време на време.
Сервира се върху сварен ориз!

Ако използвате рецепта от този блог моля посочете  активен линк към рецептата!



Заповядайте в кулинарната ми група,която ще намерите ТУК, за   да творим заедно Кулинарни Вълшебства, а страницата на блога във Facebook можете на намерите ТУК
Благодаря Ви от сърце!





Няма коментари:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...