Идеи за трапезата на Бъдни вечер

КОЛЕДНИ СЛАДКИ

Идеи за Коледната трапеза

четвъртък, 10 април 2014 г.

Крустини със зелена паста


                                                      Крустини със зелена паста

Необходими продукти: 3 стръка пресен лук, 3 стръка пресен чесън, шепа магданоз, 3 с.л. зехтин. сол, черен пипер. Хляб по избор.

Начин на приготвяне: Махат се коричките на хляба и се реже по желание. Слагат се в тава с хартия за печене и се слага във фурната на 160 градуса на функция "грил" за 10-15 минути.
В чопър не в пасатор се слагат всички съставки за пастата и се реже на много фини парченца.
Пастата се слага  върху хляба докато е топъл за да попие всички аромати.
Крустините са перфектна добавка за супи и салати!

Няма коментари:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...