неделя, 8 февруари 2015 г.

Тортелини с шунка, сметана и пармезан


Тортелини с шунка, сметана и пармезан





Необходими продукти:

250г. тортелини
200г. сметана за готвене
100г. пармезан
100г. топено сирене
150г. шунка
див лук, магданоз


Начин на приготвяне:

Тортелините се сваряват според указанията на опаковката.
През това време в съвсем малко мазнина запържваме нарязаата на кубчета шунка,но до толкова до колкото да си пусне само аромата без да се образува коричка по парченцата.
Добавяме сметаната и оставяме на бавен огън да къкри 10 мин.
Добавяме и пармезана и топеното сирене.
Трябва да получим кремообразен сос.
Оставяме за още 15 мин. отново на слаб огън.
Отцеждаме сварените тортелини и прибавяме към соса.
Разбъркваме внимателно и поднасяме топли поръсени със ситно нарязан магданоз, а аз прибавих и див лук.
Да Ви е сладко!

Заповядайте в кулинарната ми група,която ще намерите ТУК, за   да творим заедно Кулинарни Вълшебства, а страницата на блога във Facebook можете на намерите ТУК
Благодаря Ви от сърце!







Няма коментари:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...