вторник, 16 юни 2015 г.

Пърленки с кашкавал

Пърленки с кашкавал


У дома обожаваме пърленките и си ги приготвяме в различни вариации, от най-обикновената ПЪРЛЕНКА, която консумираме със скара,салати или като допълнение към някое сготвено ястие до ПЪРЛЕНКА С ПЛЪНКА , ЗАТВОРЕНА ПЪРЛЕНКА С ПЛЪНКА или такава приготвена в здравословен вариант като ПЪЛНОЗЪРНЕСТА ПЪРЛЕНКА
За ПИЦА НА БАРБЕКЮ отново съм заложила на любимата пърленка за основа
Каквато и да изберете да приготвите, уверявам Ви няма да сгрешите!









Необходими продукти:

2 бр. ПЪРЛЕНКИ
150 г. кашкавал



Начин на приготвяне:

Загрейте фурната ако имате функция " грил" на 200градуса. или ако нямате такава функция загрейте на същите градуси ,но само горен реотан.
В тава с постлан пласт хартия за печене сложете пърленките (рецептата за тях вижте ТУК) и  покрийте всяка с обилно количество кашкавал.

 



Полейте с тънка струйка олио или зехтин и изпечете до получаване на златиста коричка.
Като са готови нарежете на парченца като пица и поднесете докато са още топли.
Можете да консумирате както само със зеленчукова салата, така и са прекрасна добавка към ястия с месо, а за не и само така да си ги хапнете
Добър Апетит!


Заповядайте в кулинарната ми група,която ще намерите ТУК, за   да творим заедно Кулинарни Вълшебства, а страницата на блога във Facebook можете на намерите ТУК

Благодаря Ви от сърце!





2 коментара:

Николай Стоянов каза...

супер рецепти но виждам трудно а надписите са зелени на зелен фон. има ли начин да се промени или едното или другото.благодаря

Elena Dimitrova каза...

Ще видя какво можем да измислим :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...