Идеи за трапезата на Бъдни вечер

КОЛЕДНИ СЛАДКИ

Идеи за Коледната трапеза

неделя, 6 септември 2015 г.

Печено чесново пиле


Печено чесново пиле



Необходими продукти:

1 цяло пиле предварително почистено от вътрешностите
1 с.л. червен пипер
1 ч.л. чесън на прах
1/2 ч.л. черен пипер
1/2 ч.л. сол
100мл. олио

Начин на приготвяне:

В купичка разбъркайте добре олиото с всички подправки.
С помощта на четка намажете пилето от двете страни.
Ако желаете сложете в тавичка картофи или други зеленчуци,защото пилето ги овкусява страхотно, а ако искате го изпечете самостоятелно.




Печете в предварително загрята на 180 градуса фурна за около час и половина или до готовност.
След като се изпече оставете да се охлади за 10 минути преди да сервирате.
Добър Апетит!

Заповядайте в кулинарната ми група,която ще намерите ТУК, за   да творим заедно Кулинарни Вълшебства, а страницата на блога във Facebook можете на намерите ТУК
Благодаря Ви от сърце!

Няма коментари:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...