вторник, 22 март 2016 г.

Пролетна разядка с репички

Пролетна разядка с репички




Необходими продукти:

100 г. цедени кисело мляко
100г. сирене
 2 връзки репички
1 връзка пресен лук
сол,черен или бял пипер




Начин на приготвяне:


В блендер разбийте млякото и сиренето.
Ако Ви е по-мощен блендера ще стане бързо на еднородна маса.
Нарежете репичките и пресния лук.
Добавете ги към млечната основа, подправете на вкус и разбъркайте добре.
Можете да поднесете както като предястие тип салата , така и върху препечена филийка като прекрасна междинна закуска.
Тази разядка е невероятно вкусна, диетична и лека и определено си заслужава да я приготвите за Вас и семейството Ви, а защо не и да впечатлите гостите си.
Добър Апетит!



рецептата е адаптирана от ТУК

Заповядайте в кулинарната ми група,която ще намерите ТУК, за   да творим заедно Кулинарни Вълшебства, а страницата на блога във Facebook можете на намерите ТУК
Благодаря Ви от сърце!



Няма коментари:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...