Идеи за трапезата на Бъдни вечер

КОЛЕДНИ СЛАДКИ

Идеи за Коледната трапеза

петък, 21 март 2014 г.

Катък с печен пипер и сирене

Катък с печен пипер и сирене



Необходими продукти:
1 опаковка катък
 , 10 бр. изпечени и обелени червени капии,
200г. сирене,
 1/2 връзка копър
сол,черен пипер
по желание можете да добавите и няколко скилидки чесън


Начин на приготвяне:


Катъка се разбива добре до гладка смес и се прибавя натрошеното сирене, ситно нарязания копър и нарязаните на ивички капии.
Внимателно се разбърква да не стане на каша цялата смес и се сервира.


Заповядайте в кулинарната ми група,която ще намерите ТУК, за   да творим заедно Кулинарни Вълшебства, а страницата на блога във Facebook можете на намерите ТУК
Благодаря Ви от сърце!






Няма коментари:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...