неделя, 6 април 2014 г.

Венец от месо


  Венец от месо



Необходими продукти:

750г. кайма, 1/2 връзка магданоз, 1 връзка зелен лук, 5 малки кисели краставички, 1 среден морков, 1/2 ч.л. кимион, черен пипер


Начин на приготвяне:
Моркова и краставичките се режат на ситно. Магданоза и пресният лук също. Каймата се подправя с черния пипер и кимиона и се омесва много добре с останалите продукти.
В кексова форма се "разстила" каймата като трябва да е на половина на формата за да не придобие форма на кекс , а на венец.
Пече се на 200 градуса 35-40 мин.
Обръща се в подхдяща чиния и се оставя леко да се охлади.

Заповядайте в кулинарната ми група,която ще намерите ТУК, за   да творим заедно Кулинарни Вълшебства, а страницата на блога във Facebook можете на намерите ТУК
Благодаря Ви от сърце!



Няма коментари:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...