сряда, 28 май 2014 г.

Мини еклерчета мидички със солена плънка


                         Мини еклерчета мидички със солена плънка

Необходими продукти за плънката: 1 малка опаковка заквасена сметана. 1 пакетче сирене Крема, 1/2 ч.л. черен пипер, сол на вкус, 1/4 връзка магданоз, 1/4 връзка копър, 3 стръка пресен зелен лук.

Начин на приготвяне: Рецептата за еклерите можете да видите ТУК , като ги шприцовах за да се получат като мидички. Като се опекат и охладят се режат на 2 аз не ги разрязах до край за да се стои леко разтворено капачето на "мидичката" и се пълни с по 1 с.л. от сместа.
Сместа се прави като се наситняват магданоза,копъра и зеления лук и се прибавят към добре разбърканите с миксер заквасена сметана и крема сиренето и се подправя на вкус.
Сместа ми стигна за 15 бр. еклерчета.
Страхотно предястие е ,а може и да бъде  поднесено под формата на хапки за празник!





Няма коментари:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...