сряда, 18 март 2015 г.

Яйчена гозбичка

Яйчена гозбичка






Необходими продукти за 4 порции:


10бр.яйца
200г. колбас
100г. кашкавал/топено сирене, а може и двете
300г.доматено пюре
3 стръка пресен лук
1 ч.л. червен пипер
чубрица
сол
черен  пипер



Начин на приготвяне:

В дълбок тиган със загрята мазнина запържваме леко, колкото да си пусне аромата колбаса.
Може да използвате всякакъв по Ваш вкус.
Добавете леко разбитите яйца и запържете като трябва да добият вид като на бъркани яйца.
След като яйцата са се сготвили, добавете доматеното пюре и подправките.
Оставете да изври водата от доматите на слаб огън за около 15 мин.
Сега идва ред на кашкавала и топеното сирене.
Разбъркайте добре докато се стопят и поръсете с нарязания на ситно зелен лук.
Тази манджичка е толкова проста, а невероятно вкусна, а има и сосче за топене.
Да Ви е сладко!

Източник: Моята прекрасна половинка <3
Заповядайте в кулинарната ми група ТУК, а ако желаете да се присъедините към  страницата на блога в Facebook натиснете ТУК
Благодаря Ви от сърце!





Няма коментари:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...