петък, 11 септември 2015 г.

Панакота със сметана


Панакота със сметана








Необходими продукти:

400мл. течна сладкарска сметана 
2-3 с.л. кафява /бяла захар
10г./ ч пакетче желатин + 3 с.л. вода




Начин на приготвяне:

Загрейте сметаната заедно със захарта докато кипне.
Оставяме да се охлади и през това време смесваме пакетчето желатин с предвидената вода.
Разтваряме го според указанията на опаковката, а след това като е стегнал, го разтваряме на водна баня и го прибавяме към сметаната.
Сипваме в чашки или формички и оставяме да стегне в хладилника за няколко часа, а най-добре за една нощ.
Поднасяме с плодове или някакъв топинг/сос  по Ваш избор, аз поднесох с карамелен сос.
Да Ви е сладко!



Заповядайте в кулинарната ми група,която ще намерите ТУК, за   да творим заедно Кулинарни Вълшебства, а страницата на блога във Facebook можете на намерите ТУК

Благодаря Ви от сърце!




 

 


Няма коментари:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...