Идеи за трапезата на Бъдни вечер

КОЛЕДНИ СЛАДКИ

Идеи за Коледната трапеза

понеделник, 7 септември 2015 г.

Глазирани сладко-кисели пилешки крилца

Глазирани сладко-кисели пилешки крилца









Необходими продукти:

1 кг. пилешки крилца
сол,черен пипер



За глазирането:

1/4 ч.ч. кафява захар
2 с.л. сладък чили сос
1 с.л. соев сос
сока на един лимон
2 с.л. разстопено краве масло





Начин на приготвяне:


В подходяща тавичка поставете пласт хартия за печене и подредете пилешките крилца,но така че да има поне 4-5 см. между тях ,за да могат да станат наистина хрупкави .
Посолете със сол и черен пипер.






Поставете тавичката в предварително загрята фурна на 200 градуса за 30-35 минути.
Обърнете след като минат 15-20 мин.
През това време в тиган на умерена температура поставете всички съставки за глазирането и бъркайте докато се обединят много добре.
Сложете вече изпечените крилца в купа, а върху тях разпределете глазурата.







Разбъркайте добре и поднесете веднага!
Добър Апетит!



Заповядайте в кулинарната ми група,която ще намерите ТУК, за   да творим заедно Кулинарни Вълшебства, а страницата на блога във Facebook можете на намерите ТУК
Благодаря Ви от сърце!

 

 



Няма коментари:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...